Tomson Reuters Foundation набирає слухачів на курс новинної журналістики

00:00,
4 Листопада 2013
1173

Tomson Reuters Foundation набирає слухачів на курс новинної журналістики

00:00,
4 Листопада 2013
1173
Tomson Reuters Foundation набирає слухачів на курс новинної журналістики
Автори:
Набір на програму навчання написання текстів і репортажів оголосив фонд Tomson Reuters Foundation. Тренінг триватиме з 10 по 14 лютого у Лондоні. Дедлайн подачі заявок – 15 листопада.

Програма включає п’ять днів навчання у Лондоні та участь в онлайн-модулях протягом шести місяців.

Курс відкритий для аплікантів, які працюють чи співпрацюють із редакціями друкованих чи онлайн-медіа, а також на телебаченні чи радіо, мають наміри продовжувати журналістську кар’єру у власній країні, мають щонайменше два роки досвіду роботи в галузі й добре розмовляють та пишуть англійською.

Для участі у навчанні потрібно подати біографію, що окреслює робочий досвід, не більше ніж на 250 слів, одну з останніх публікацій з коротким перекладом на англійську (теле- та радіожурналісти надсилають скрипти з коротким викладом). А також листа на 250-500 слів з описом факторів, що впливають на журналістську роботу апліканта, та очікувань від курсу.

На участь у тренінгу не можуть подаватися журналісти, які брали участь у програмах Thomson Reuters Foundation протягом останніх двох років.

Thomson Reuters Foundation пропонує повне забезпечення для журналістів з країн, що розвиваються, які працюють на організації, що не можуть оплатити навчання. Забезпечення включає подорож економ-класом, проживання, мінімальні витрати та прослуховування онлайн-модулів.
 


Часткове забезпечення передбачається для журналістів, що працюють в країнах перехідного періоду і чиї роботодавці не можуть повністю оплатити навчання. У такому випадку Фонд оплачує навчання, але не онлайн-модулі, переліт і проживання – за рахунок учасника.


Плата за навчання - £200 на день (£1000 за 5-денний курс). Вартість 10 онлайн-модулів - £1000.

З питаннями прохання звертатися за адресою trustmedia@thomsonreuters.com.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
trust.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду