Стартувала реєстрація на конференцію «Нові медіа – нові можливості 2014»

00:00,
7 Лютого 2014
1547

Стартувала реєстрація на конференцію «Нові медіа – нові можливості 2014»

00:00,
7 Лютого 2014
1547
Стартувала реєстрація на конференцію «Нові медіа – нові можливості 2014»
Конференція присвячена конвергенції традиційних медіа (телебачення, радіо та преса) в Інтернет. Серед головних тем – інфографіка як заміна тексту, проект Громадського ТБ, монетизація аудіо-подкастів.

Організовує захід Незалежна асоціація телерадіомовників. Подія відбудеться 21 березня 2014 року в Києві, у конференц-залі готелю Radisson Blu (вул. Ярославів Вал, 22).

Конференція традиційно складається із трьох секцій, що стосуються проблематики  нової медіа аудиторії, медіа конвергенції та медіа бізнесу та реклами.

У першій секції «Нова медіа аудиторія» обговорюватиметься динаміка зростання Інтернет аудиторії, її вподобання й очікування, стан ринку послуг та пристроїв для доступу в Інтернет, вимірювання рекламних кампаній в Інтернеті, тренди споживання реклами та контенту в соціальних мережах, дослідження аудиторій онлайн газет, а також регіональні тенденції Інтернет-ринку.

Головні аспекти нового медіа бізнесу обговорюватимуть у другій секції конференції. Серед них – моделі бізнесу для нових медіа, монетизація цифрових медіа, онлайн реклама, проведення інтегрованих кампаній в різних медіа, просування веб-версій друкованих ЗМІ та конкуренція веб-радіо.

Третя секція «Нова медіа конвергенція» присвячена прикладам переходу традиційних медіа різного типу на мультимедійні платформи. У секції будуть представлені презентації на теми: електронна версія друкованого видання, журналістика даних і робота з інфографікою, поглинання традиційних медіа новими, тренди й прогнози розвитку нових медіа тощо.

Реєстрація на V Міжнародну конференцію «Нові медіа – нові можливості» відбувається на сайті проекту.

Ознайомитися із детальною програмою можна тут.

Участь у конференції платна. За умови реєстрації до до 21 лютогоучасть для однієї особи становить 926 грн. При реєстрації до 14 березня участь у конференції становить 1152 грн. Для осіб, які зареєструються після 14 березня – 1383 грн. Для студентів-факультетів журналістики передбачена пільгова ціна – 300 грн. Членам Незалежної асоціації телерадіомовників також пропонують пільгу платню –  50% від вартості.

Регіональні теле- та радіокомпанії й друковані видання можуть взяти участь у конференції безкоштовно за умови реєстрації до 21 лютого. Безкоштовні місця передбачені для 40 учасників.

V Міжнародна конференція «Нові медіа – нові можливості» 2014 відбувається у рамках Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
new-media.in.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду