До 18 лютого - реєстрація на тренінг «Навички професійного репортажу: як висвітлювати тему поліомієліту»

До 18 лютого - реєстрація на тренінг «Навички професійного репортажу: як висвітлювати тему поліомієліту»

08:52,
16 Лютого 2016
1950

До 18 лютого - реєстрація на тренінг «Навички професійного репортажу: як висвітлювати тему поліомієліту»

08:52,
16 Лютого 2016
1950
До 18 лютого - реєстрація на тренінг «Навички професійного репортажу: як висвітлювати тему поліомієліту»
До 18 лютого - реєстрація на тренінг «Навички професійного репортажу: як висвітлювати тему поліомієліту»
Автори:
Тренінг проведуть медіаексперти Олександр Макаренко та Ігор Куляс, а також медичні експерти ЮНІСЕФ, МОЗ та ВООЗ.

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» та Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні запрошують журналістів з Одеської, Харківської, Київської, Донецької областей та Закарпаття взяти участь у 2-денних тренінгах «Навички професійного репортажу: як висвітлювати тему поліомієліту». Взяти участь можна в одному із навчань:

-          22-23 лютого 2016 року  – тренінг для I групи бажаючих

-          24-25 лютого 2016 року – тренінг для II групи бажаючих

Тема спалахів вірусів - одна із найскладніших для висвітлення в ЗМІ і одразу виявляє професійну журналістику фактів від емоційної. Журналістські матеріали здатні як інформувати, так і викликати масову паніку і стати причиною незворотних наслідків, як показує досвід з вірусом свинячого грипу H1N1 у 2009 році.

-          Як відділити факти від емоцій?

-          Як правильно ставити запитання медичному експерту?

-          Кому ставити правильні запитання?

-          Як перевірити інформацію?

-          В чому суть етичних норм журналістської професії?

На учасників навчання чекає ексклюзивна програма від провідних медіа-тренерів Олександра Макаренка та Ігоря Куляса за участі медичних експертів ЮНІСЕФ, МОЗ та ВООЗ. 60% тренінгу складатимуть практичні завдання, рольові ігри, мозкові штурми і дискусії, які допоможуть на прикладі складної та гострої теми спалаху поліомієліту в Україні розкрити стандарти професійного репортажу.

Усі учасники навчання отримають доступ до контактів провідних медичних експертів в Україні.

Детальніше про тренерів:

Ігор Куляс - провідний медіа-тренер України. Працював шеф-редактором «Нового каналу», випусковим редактором програм новин «Репортер», редактором-аналітиком Телевізійної служби новин на «1+1». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

Олександр Макаренко - колишній головний редактор ранкових програм на телеканалі Сіті. Працював редактором новин на радіо, директором тренінгового центру МГО «Інтерньюз-Україна». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

Місце проведення:  офіс ГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька 15, м. Київ

Час проведення:  з 10.00 до 18.00 кожного дня

Умови участі:  

Для участі у тренінгу необхідно до 18 лютого 17.00 надіслати ОНЛАЙН-АНКЕТУ http://bit.ly/polio-training або зареєструватися за телефоном 063-710-13-96 (Бабко Юлія). Підтвердження участі відібрані учасники отримають 19 лютого до 11.00.

Участь у тренінгах є безкоштовною.

Учасникам забезпечують:

- відшкодування дорожніх витрати за наявності оригіналів квитків;

- харчування (кава-паузи та обід);

- проживання в готелі.

Із додатковими запитаннями, будь ласка, звертайтеся докоординатора тренінгу Бабко Юлії зател. (044) 458 44 40,  063-710-13-96, або написавши на електронну адресу jbabko@internews.ua.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Фото: atelier.net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду