Молодих журналістів запрошують взяти участь у висвітленні Deutsche Welle Global Media Forum

Молодих журналістів запрошують взяти участь у висвітленні Deutsche Welle Global Media Forum

00:00,
25 Лютого 2014
1226

Молодих журналістів запрошують взяти участь у висвітленні Deutsche Welle Global Media Forum

00:00,
25 Лютого 2014
1226
Молодих журналістів запрошують взяти участь у висвітленні Deutsche Welle Global Media Forum
Молодих журналістів запрошують взяти участь у висвітленні Deutsche Welle Global Media Forum
Orange Magazine шукає 12 молодих журналістів, фотографів та журналістів віком від 18 до 30 років з усього світу для висвітлення цьогорічного Глобального Медіа Форуму Deutsche Welle (Deutsche Welle Global Media Forum), який відбудеться 30 червня – 2 липня у Бонні (Німеччина)

Orange Magazine є проектом організації European Youth Press (EYP). Deutsche Welle є німецьким міжнародним мовником та організатором  the DW Global Media Forum. Цьогорічний форум, який відвідують журналісти з усього світу, буде присвячений темі «Від інформації до участі: виклики для медіа».

Організатори надають команді Orange Magazine можливість вільного доступу до всіх подій форуму, включно із можливостями інтерв’ю спікерів та учасників.

Витрати на проїзд, проживання та харчування покриваються організаторами.

Заявки приймаються до 14 березня 2014 (23:59 за центральноєвропейським часом).

Про обраних учасників повідомлять до 20 березня 2014

Пропозиція відкрита для молодих журналістів з усього світу. DW допомагає з отриманням візи тим, кому це необхідно. Обраним учасникам необхідно створити матеріали для їхніх локальних медіа, а також для Orange Magazine.

Організатори очікують на учасників головним чином із країн Африки (особливо Єгипту, Тунісу, Марокко та Мавританії), Ізраїлю, Лівану, М’янми, Таїланду, Бангладеш, Шрі-Ланки, України та Туреччини.

Відкриті такі пропозиції для кандидатів:

1 фотограф

Вимоги: робити фото під час події для друкованої версії Orange Magazine, а також для веб-сайту, Facebook-сторінки та новинної розсилки. Очікується, що фотограф самостійно готуватиме свої фото до публікації, тобто редагуватиме їх у Photoshop/Aperture.

Кандидат повинен мати власне фото обладнання та продемонструвати досвід у фотографії.

Для участі необхідно надіслати CV та портфоліо.

2 відео-журналісти

Вимоги: Відео-команда має створити 3-5 відео, що включатиме основні моменти конференції та синхрони ключових гостей та організаторів події.

Кандидат повинен мати досвід відео монтажу та зйомки.

Для участі необхідно надіслати CV та приклади попередньої роботи з відео.

1 мультимедіа-журналіст

Вимоги. Журналіст у соціальних медіа повинен коротко повідомляти про всі події, додаючи фото та ключові повідомлення для сайту Orange Website, а також профілів у LinkedIn, Instagram, Infogram, Pinterest, SoundCloud, Facebook і Twitter.

Кандидат повинен мати досвід роботи у соціальних медіа, вести блог або твіттер-аккаунт.

Для участі небхідно надіслати CV та/або приклади блогу/Twitter/Facebook чи іншої сторінки у соціальних медіа.

8 журналістів для друкованого видання/веб-сайту

Вимоги: Команда друкованого видання має створити один номер журналу впродовж Global Media Forum. Кожен член команди повинен написати щонайменше 1 матеріал пов'язаний із темами форуму.

Кандидат повинен надіслати CV, приклади попередніх робіт та концепцію статті. Необхідно, зокрема,  представити ідею матеріалу на тему «Від інформації до участі: виклики для медіа». У тексті відповісти на такі запитання, використовуючи не більше 300 слів: яка ідея історії; як вона пов’язана із темою конференції, як ви збираєтеся дослідити тему; кого ви плануєте інтерв’ювати.

Навички роботи із соціальними медіа є дуже бажаними. Очікується, що учасники програми будуть робити твіти та оновлення на Facebook впродовж конференції. Перевагою будуть навички роботи з відер та аудіо. Організатори очікують бездоганного знання англійської мови та здатності працювати з людьми різних культур.

Для участі слід заповнити форму та надіслати CV на адресу applications@orangemagazine.eu

За додатковоъ інформацією звертатися за адресою d.tropankeva@orangemagazine.eu (Dobriyana Tropankeva).

Більше інформації про форум тут.

Програму події можна подивитися тут.

Організатори попереджають, що всі заявки мають бути подані англійською мовою. В разі недотримання цієї умови – кандидат автоматично дискваліфікуватиметься.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
youthpress.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду