Академія української преси представить дослідження про репрезентацію гендерних ідентичностей

00:00,
26 Лютого 2014
1406

Академія української преси представить дослідження про репрезентацію гендерних ідентичностей

00:00,
26 Лютого 2014
1406
Академія української преси представить дослідження про репрезентацію гендерних ідентичностей
Академія української преси запрошує взяти участь у презентації дослідження «Репрезентація гендерних ідентичностей в українських регіональних медіа», яка відбудеться 3 березня.

Дослідження «Репрезентація гендерних ідентичностей в українських регіональних медіа» проведене фахівцями Академії української преси спільно з ученими Інституту соціології НАН України.

Презентацією цього дослідження Академія української преси продовжує серію зустрічей з журналістами, експертами та представниками міжнародних організацій, на яких будуть представлені  результати досліджень українського медіапростору.

У презентації братимуть участь:

Валерій Іванов, президент Академії української преси, проф., д.ф.н.

Наталя Костенко, завідувач відділу соціології культури і масової комунікації Інституту соціології НАН України, проф., д.с.н.

Ольга Совенко, провідний соціолог навчальної лабораторії прикладних соціологічних досліджень факультету соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Захід відбудеться 3 березня 2014 року об 11.00 в приміщенні інформаційної агенції «Укрінформ» за адресою м. Київ, вул. Б.Хмельницького 8/16.

Участь у презентації необхідно підтвердити Юлії Гузі, офіс-менеджеру АУП за тел: (063) 1420961 або електронною поштою info@aup.com.ua до 16.00 2 березня 2014 р.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
aup.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду