1+1 медіа запускає платформу з пошуку ідей для медіа Future Media Lab

1+1 медіа запускає платформу з пошуку ідей для медіа Future Media Lab

17:20,
17 Серпня 2015
4461

1+1 медіа запускає платформу з пошуку ідей для медіа Future Media Lab

17:20,
17 Серпня 2015
4461
1+1 медіа запускає платформу з пошуку ідей для медіа Future Media Lab
1+1 медіа запускає платформу з пошуку ідей для медіа Future Media Lab
Автори:
1+1 медіа запускає платформу з пошуку інноваційних ідей для медіа – Future Media Lab, завдяки якій об’єднаються експерти медійного та технологічного бізнесів та автори інноваційних ідей, щоб створювати нові медійні продукти. У рамках проекту 1+1 медіа організує найбільший в Україні хакатон Media Hack Weekend.

На сайті futurelab.media/ 1+1 медіа збиратиме інноваційні ідеї та стартапи, що у співпраці з брендами 1+1 медіа можуть вирости в нові високотехнологічні продукти. Future Media Lab покликаний стати драйвером технологічних змін на українському ринку й вивести digital проекти в українській медіа індустрії на якісно новий рівень.  

«Насправді, ніхто з нас не знає, як має виглядати медіа майбутнього, як буде створюватись та споживатись контент. Але доклавши зусиль до пошуку відповідей, ми, як індустрія, можемо знайти саме ті технологічні рішення, що спрацюють. Ми шукаємо людей, які мають власне бачення медійних продуктів майбутнього та відчувають в собі сили їх створити», - зазначив  Павло Педенко, керівник проекту Future Media Lab та управління веб-розробок в 1+1 медіа.

Команда проекту разом з 1+1 медіа зняли відеоролик про людей та ідеї, які надихнули їх на створення цієї платформи. Його можна переглянути тут.

Медійний, як і будь-який інший бізнес, стає все більше digital-залежним, потребуючи інноваційного та радикального підходу для того, щоб захистити основні бізнеси та задовольнити потреби існуючої аудиторії новими форматами.  1+1 медіа, як інтерактивна компанія, не може стояти осторонь цих змін.

Двері Future Media Lab відчинені для професіоналів, які готові експериментувати над формами контенту, способами його створення, каналами доставки та технологіями взаємодії з ним. Платформа покликана об’єднати експертів медіа з малим, середнім і великим бізнесами, IT-професіоналами, студентами технічних та творчих спеціальностей, digital агенціями та креативним сектором, щоб разом створити майбутнє цифрових медійних продуктів в Україні.

Найкращим ідеям і командам 1+1 медіа та компанії-партнери надаватимуть ресурси та менторство для реалізації їхніх проектів.Завдяки Future Media Lab автори отримають можливість втілення та якісного супроводу своїх проектів, а 1+1 медіа – якісні, інноваційні та актуальні продукти, створені у ко-продукції.

У рамках Future Media Lab 16-18 жовтня відбудеться наймасштабніший хакатон в Україні –  Media Hack Weekend. 350 креативних професіоналів зберуться, щоб за 48 годин створити прототипи рішень для медіа майбутнього. Допомагати учасникам будуть ментори з 1+1 media та компаній-партнерів. Продаж квитків на хакатон стартує 1 вересня.

Слідкуйте за проектом і подавайте свої ідеї на сайті futurelab.media/.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка:

Галина ГРУБЛЯК (керівник відділу корпоративних комунікацій), тел. +38067 332 52 91,    +38 044 490 0101 (37-81), g.grubliak@1plus1.tv                                                    

Тетяна  ВАКУЛА (PR менеджер), тел. +38 067 447 35 48, +38 044 490 0101 (32-33), t.ivanochko@1plus1.tv 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду