«Форум Видавців» оголошує конкурс для фотографів

«Форум Видавців» оголошує конкурс для фотографів

16:00,
31 Липня 2015
6771

«Форум Видавців» оголошує конкурс для фотографів

16:00,
31 Липня 2015
6771
«Форум Видавців» оголошує конкурс для фотографів
«Форум Видавців» оголошує конкурс для фотографів
Автори:
ГО «Форум Видавців» оголошує Конкурс для фотографів.

1. Підготувати 4 фотороботи на тему «ЧАС ЧИТАТИ»

2. Вказати в листі: коротку біографію, контактний телефон та посилання на сторінку в ВК чи facebook, посилання на портфоліо (за наявності)

3. Надіслати все на пошту volonter@bookforum.com.ua до 15 серпня, у темі листа вказати «ФОТОГРАФ ФОРУМУ. Конкурс».

Розмір надісланих файлів не повинен перевищувати 2 Мб, оригінал фото повинен бути придатним для друку форматом не менше А3.

Вимоги до кандидата:

- Можливість перебувати на Форумі Видавців у Львові з 9 по 13 вересня.

- Наявність власної камери.

6 переможці сформують команду фотографів Форуму видавців для ведення репортажів із найцікавіших подій.

Фотографи Форуму автоматично отримують безкоштовний «квиток на всі дні», а їхні конкурсні роботи будуть висвітлені на динамічній виставці на кількох подіях літературного фестивалю (відповідно – надіслані фотографії повинні бути у відмінній якості).

Оголошення результатів – 20 СЕРПНЯ.

Якщо переможець проживає поза межами Львова, йому буде надаватися житло на час 22 ФВ (9-13.09).

Претенденти, які не потраплять у шістку перших, будуть рекомендовані до залучення як фотографи-волонтери на допомогу прес-центру, дитячому фестивалю та в інших програмах 22 ФВ.

Нагадаємо, 10-13 вересня у Львові – це Форум видавців і читачів, що включає в себе Книжковий ярмарок, Львівський міжнародний літературний фестиваль, 6 тематичних майданчиків, фестиваль Дитячий Форум, Ніч поезії і музики NON STOP, Благодійну акцію «Третій вік: задоволення від читання». 

Як писала «Телекритика», темою 22-го Форуму видавців у Львові було оголошено слоган «Культура vs Пропаганда». Організатори Форуму зазначили, що ідея обговорити саме таку тему виникла навесні 2014, коли в Україні постала принципова проблема протистояння ворожій пропаганді у часі війни. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
bookforum.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду