Триває Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива»

Триває Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива»

09:24,
30 Жовтня 2014
1350

Триває Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива»

09:24,
30 Жовтня 2014
1350
Триває Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива»
Триває Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива»
Український форум благодійників приймає заявки на участь у V Всеукраїнському фотоконкурсі «Благодійність крізь призму об’єктива».

З метою відображення останніх подій у суспільстві цьогорічний фотоконкурс включає дві нові номінації – «Благодійність під час революції гідності» та «Благодійність на ««захисті Вітчизни».

Учасниками конкурсу можуть стати фізичні особи – любителі та професіонали мистецтва фотографії або юридичні особи (благодійні фонди та організації, громадські організації, бізнес-компанії, які впроваджують благодійні програми, тощо).

До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.) за номінаціями: «Благодійність в освіті», «Благодійність у культурі», «Благодійність та охорона здоров’я», «Благодійність у громаді», «Благодійність у спорті», «Благодійність та соціальний захист», «Волонтерство змінює світ», «Благодійність очима дітей» (учасники номінації діти від 7 до 18 років), «Про благодійність – весело», «Благодійність під час революції гідності», «Благодійність на захисті Вітчизни».

Переможців визначить журі. Воно обере 6 найкращих робіт фотоконкурсу, а також найкращу роботу в кожній номінації. Кращі роботи фотоконкурсу (до 40 світлин) увійдуть до пересувної фотовиставки «Благодійність крізь призму об’єктива» та фотокаталогу конкурсу.

Переможці отримають грошові премії (перша премія - 5 000 грн., друга премія – 3000 грн., третя премія – 1000 грн.); пам’ятні відзнаки від Національної спілки фотохудожників; цінні призи від партнерів фотоконкурсу.

Кожний конкурсант може подати не більше 3-х робіт. Вони мають відповідати таким вимогам:

- цифрові фотографії у вигляді електронних файлів з максимально досяжними показниками якості та розмірами зображення у форматі JPEG без стискування, не менше 300 dpi;

- кожна електронна фотографія підписана прізвищем або назвою юридичної установи латинськими літерами з порядковим номером фотографії (наприклад, TOV-Flora__№1, де TOV-Flora — це юридична назва конкурсанта, №1 — це перша фотографія з трьох можливих). 

Для участі у конкурсі слідзаповнити анкету учасника (для фізичної особи або для юридичної особи)  та надіслати її разом з фотографіями на електронну адресу photo.blagodiynist@gmail.com.

Роботи приймаються до 18:00 28 листопада 2014 року (роботи, які надійдуть після 18:00 28 листопада до розгляду прийматися не будуть).

Конкурс «Благодійність крізь призму об’єктива» який традиційно проходить під патронатом Національної спілки фотохудожників України.

Більш докладну інформацію про деталі участі можна отримати на сайті фотоконкурсу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
csrukraine.org.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду