ГО «Телекритика» оголошує конкурс аудиторської компанії для проведення аудиту

ГО «Телекритика» оголошує конкурс аудиторської компанії для проведення аудиту

16:37,
2 Листопада 2015
3045

ГО «Телекритика» оголошує конкурс аудиторської компанії для проведення аудиту

16:37,
2 Листопада 2015
3045
ГО «Телекритика» оголошує конкурс аудиторської компанії для проведення аудиту
ГО «Телекритика» оголошує конкурс аудиторської компанії для проведення аудиту
Автори:
ГО «Телекритика» має намір скористатися послугами аудиторської фірми для проведення аудиту діяльності організації за період з 01-01-2014 по 31-12-2014.

Аудит має бути проведений відповідно до міжнародних стандартів аудиту IAASB. Аудит має бути здійснений зовнішнім незалежним і кваліфікованим аудитором (узгодженим незалежним бухгалтером/уповноваженим незалежним бухгалтером або рівноцінним аудитором).

Цілі і завдання аудиту

  •  надати аудиторський висновок щодо того, чи фінансова звітність Організації (зокрема, бухгалтерський баланс, звіт про витрати, звіт про рух коштів) достовірно відображає в усіх істотних аспектах фінансове становище організації станом на 31 грудня 2014 року та зміни в чистих активах за рік, що закінчився; Звіт має бути наданий не пізніше 10 грудня 2015 року.
  • надати аудиторський висновок щодо звіту про надходження та використання грантових коштів (за період з 13-10-2015 по 31-01-2016) відповідно до Угоди з Агентством міжнародного розвитку Швеції (SIDA), від 13- 10-2015; Звіт має бути наданий не пізніше 25 лютого 2016 року.
  • на основі вищезазначеного, узагальнити висновки щодо здійснення Організацією внутрішнього контролю за своєю діяльністю та управління ризиками і визначити суттєві недоліки, у тому числі істотні вади, в аудиторських процедурах, необхідних для одержання висновків про фінансову звітність;
  • оцінити відповідність діяльності організації державним податковим законам і правилам;
  • оцінити дотримання зобов'язань, визначених в Угоді між SIDA та Організацією. Для виконання цього завдання аудитор буде забезпечений копією Угоди;
  • визначити, які заходи були вжиті за результатами попередніх аудитів та чи були ці заходи достатніми для того, щоб впоратися з виявленими недоліками.

Для участі у тендері просимо надіслати такий пакет документів:

-       комерційну пропозицію на проведення аудиту (з розрахунком почасової оплати);

-       копію свідоцтва про включення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів;

Строк надання пропозицій до 09.11.2015, 12:00. Пропозиції та пакет супровідних документів надсилайте електронною поштою на адресу kondratieva.kv@gmail.com, у листі зазначайте тему «аудит».

Контактна особа

У разі виникнення додаткових питань про умови конкурсу звертайтеся до Катерини Кондратьєвої за телефоном 097 599 01 70 та/або e-mail: kondratieva.kv@gmail.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду