Фонд Stedley Art Foundation проводить конкурс для молодих арт-критиків

00:00,
24 Липня 2013
2274

Фонд Stedley Art Foundation проводить конкурс для молодих арт-критиків

00:00,
24 Липня 2013
2274
Фонд Stedley Art Foundation проводить конкурс для молодих арт-критиків
Роботи на ІІ Мистецтвознавчий конкурс для арт-критиків приймаються до 20 серпня. Про проведення конкурсу повідомляється на сайті Stedley Art Foundation.

Конкурсне завдання полягає у написанні статті або рецензії обсягом до 10 сторінок друкованого тексту на тему «Мистецтво Сучасне vs Традиційне». В конкурсі можуть взяти участь молоді арт-критики віком до 28 років.

Роботи приймаються до 20 серпня. На першому етапі експерти відберуть найкращі тексти, після цього у першій половині вересня редактори профільних ЗМІ проведуть для фіналістів дводенний майстер-клас. Під час другого конкурсного етапу фіналісти отримають можливість доопрацювати свої тексти з урахуванням отриманих порад. Остаточний варіант конкурсної роботи фіналісти повинні будуть подати до 15 жовтня.

Всі роботи будуть подаватися експертам і членам журі в закодованому вигляді. Підбиття підсумків та вручення нагород відбудеться в середині листопада у Національному художньому музеї України.

Журі конкурсу: Ольга Балашова, критик, мистецтвознавець, викладач НАОМА; Оксана Баршинова, історик мистецтва, куратор, завідуюча відділом мистецтва 20-початку 21 століття НХМУ; Катерина Ботанова, директор фонду Центр сучасного мистецтва, головний редактор журналу Korydor; Борис Гриньов, академік Національної академії наук України; Володимир Єрмоленко, кандидат філософських наук, есеїст; Валентина Клименко, журналіст, мистецтвознавець; Катерина Стукалова, критик, мистецтвознавець, шеф-редактор журналу Art Ukraine.

Нагороди: 1 місце – музейна поїздка до Італії, публікація робіт в журналах Art Ukraine і Korydor; 2 місце – премія в розмірі 5 тис. грн.; 3 місце – мистецька література на суму 3 тис. грн від видавництва «Родовід». Організатори, партнери і члени журі конкурсу можуть, після узгодження з оргкомітетом, надати окремим конкурсантам заохочувальні призи.

Партнерами конкурсу є Італійський центр культури в Україні, Національний художній музей України, Фонд Бориса Гриньова, видавництво «Родовід», журнал Art Ukraine і журнал Korydor.

Роботи слід надсилати координатору конкурсу Валентині Клименко за адресою val.klymenko@gmail.com. Присвячені заходу новини будуть публікуватися на сайті Stedley Art Foundation, а також сторінці мистецтвознавчого конкурсу в Facebook.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
©Jun Tuazon, Wookmark.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду