DreamWorks показала перший трейлер фільму, де Бенедикт Камбербетч став Ассанжем

00:00,
18 Липня 2013
2285

DreamWorks показала перший трейлер фільму, де Бенедикт Камбербетч став Ассанжем

00:00,
18 Липня 2013
2285
DreamWorks показала перший трейлер фільму, де Бенедикт Камбербетч став Ассанжем
Студія DreamWorks випустила перший трейлер стрічки The Fifth Estate («П’ята влада»), де роль засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа зіграв  британський актор Бенедикт Камбербетч. Про це 17 липня пише газета Guardian.

Режисером The Fifth Estate став Білл Кондон (Bill Condon), сценарій «П’ятої влади» заснований на спогадах німецького хакера Даніеля Домшайта-Берга (Daniel Domscheit-Berg), котрий працював з Ассанжем з 2007 по 2011 рік, фактично виконуючі функції прес-секретаря WikiLeaks.

Як видно з трейлера, Бенедикт Камберберч (Benedict Cumberbatch) ретельно загримований під Ассанжа, зокрема, з брюнета актор став блондином. У стрічці також знялися Даніель Брюйль (Daniel Bruhl), Лора Лінні (Laura Linney) і Ентоні Макі (Anthony Mackie). Прем’єра The Fifth Estate запланована на 11 жовтня 2013 року.

Сам Джуліан Ассанж в січні 2013 року піддав сценарій «П’ятої влади» різкій критиці. Засновник WikiLeaks назвав стрічки «повною брехнею» і «пропагандою».

Британський актор Бенедикт Камбербетч здобув широку популярність після ролі Шелока Холмса у серіалі Sherlock («Шерлок»), сучасній адаптації каналом BBC історії Шерлока-Ватсона. Актор також знявся у стрічках Hawking («Хокінг»), Star Trek Into Darkness («Зоряний шлях: Відплата»), Van Gogh: Painted with Words («Ван Гог»), і відомий завдяки своїм театральним роботам.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
©Frank Connor, DreamWorks Pictures.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду