Нова радіостанція Сергія Доренка стане форумом для автомобілістів

00:00,
8 Липня 2013
1341

Нова радіостанція Сергія Доренка стане форумом для автомобілістів

00:00,
8 Липня 2013
1341
Нова радіостанція Сергія Доренка стане форумом для автомобілістів
Нова радіостанція під керівництвом Сергія Доренка буде призначена для автомобілістів, котрі активно використовують інтернет. Про це екс-головред «Русской службы новостей» повідомив 7 липня в інтерв’ю РІА «Новости».

Доренко уточнив, що нова радіостанцій вийде в  ефір на частоті вже існуючого FM-радіо, котре має невисокі рейтинги. Відповідних домовленостей він вже досягнув з партнером, ім’я якого не називає. Частоту нової радіостанції він планує назвати через тиждень.

Колишній головред «Русской службы новостей» відзначив, що радіо розраховується на водіїв, котрі «у звичайних умовах живуть в інтернеті», а у «незвичайних» умовах, тобто за кермом, зможуть слухати нову радіостанцію. Доренко також охарактеризував концепцію радіо як «поєднання інтернет-форуму з римським форумом», і додав, що воно надасть водіям можливості для соціальних комунікацій.

До роботи над новим проектом журналіст поки що не планує залучати нікого, окрім співробітників «Русской службы новостей». Команда служби, за його словами, «піддалася нахабній навалі» у зв’язку з чим «відчуває почуття гіркоти». «Я беруся за проект, щоб врятувати своїх товаришів від нахабної навали», – резюмував Доренко.

Плани щодо створення нової радіостанції Сергій Доренко озвучив декілька днів тому. Про те, що журналіст залишить посаду головного редактора «Русской службы новостей» стало відомо 1 липня, тоді ж було оголошено, що гендиректором радіостанції стане Арам Габрелянов. Першопочатково передбачалося, що Доренко залишиться ведучим ранкової програми «Подъем», однак пізніше журналіст оголосив, що залишає радіостанцію остаточно.

Сергій Доренко обіймав посаду головного редактора «Русской службы новостей» з 2008 року. До цього він працював на Центральному телебаченні, першому каналі «Останкино», РТР, НТВ і ОРТ. У вересні 2000 року Доренко був звільнений з ОРТ за репортаж про підводний човен «Курськ», в загибелі якого він звинуватив президента Володимира Путіна.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Сноб.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду