На конкурс ГО «Телекритика» надійшла 61 робота про суспільне мовлення

00:00,
10 Квітня 2014
682

На конкурс ГО «Телекритика» надійшла 61 робота про суспільне мовлення

00:00,
10 Квітня 2014
682
На конкурс ГО «Телекритика» надійшла 61 робота про суспільне мовлення
На конкурс ГО «Телекритики» надійшла 61 робота про суспільне мовлення. Професійні журналісти надіслали близько 20 робіт, решту – студенти журфаків та громадянські журналісти.

Географія учасників (на ілюстрації) охопила фактично усю Україну. Найбільше робіт прийшло з Києва, Львова та Донецька, натомість Крим, Херсон та Миколаїв до конкурсу взагалі не долучилися.

Обов'язковою умовою участі у конкурсі для професійних журналістів була попередня публікація конкурсного матеріалу у регіональних або національних ЗМІ. Статті про суспільне мовлення з'явилися, зокрема, у таких друкованих виданнях як «Городской курьер» (м. Олександрія, Кіровоградська обл.), «Високий вал» (м. Чернігів), «Вільне життя плюс» (м. Тернопіль), інтернет-виданнях «Кореспондент. Блоги», «Європейська обсерваторія журналістики», «Главное», Galnet, «Жінка-online».

З роботами учасників конкурсу можна ознайомитися тут.

Шорт-лист фіналістів буде оголошено після 15 квітня. Переможців назвуть під час самої церемонії нагородження, яка відбудеться наприкінці квітня.

Призовий фонд:

- перше місце: 4000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн;

- друге місце: 3000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн;

- третє місце: 2000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн;

- четверте місце: 1000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн.

- краща студентська робота: 1000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн.

До складу журі увійшли Отар Довженко (викладач Школи журналістики Українського католицького університету), Оксана Волошенюк (виконавчий директор Академії української преси), Василь Самохвалов (медіаексперт),  Ірина Негреєва (менеджер комунікації, моніторингу та оцінки Internews Network) та Дмитро Котляр (медіаюрист).

Нагадуємо, конкурс матеріалів про громадське мовлення ГО «Телекритика» оголосила у січні.

У квітні «Телекритика» запустила ще один журналістський конкурс «Інформаційні війни: причини, наслідки, як протидіяти», участь у якому можуть брати журналісти з України та Росії.

Джерело: MYMEDIA

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MYMEDIA
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду